Pat rabatabil manual Termeni si conditii

Site-ul prezent are rolul de a informa clienții Rabatbed în legătură cu produsele aflate în portofoliu și in promoții. Deținătorul site-ului își rezervă dreptul de a realiza modificări de conținut, structură sau design al acestuia fără o informarea sau notificarea prealabilă.

SC Antic Past SRL, cu sediul social în Bucuresti, sos.Giurgiului, nr.124,bl.6, sc.5, et.5, ap.149, sector 4, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J40/395/2009, CUI 24948105, păstrează şi prelucrează datele cu caracter personal oferite de către clienţi în scopuri de marketing şi sau pentru furnizarea de bunuri şi servicii.

SC Antic Past SRL se obligă să le respecte acestora drepturile prevăzute de Legea 677/2001 și va utiliza baza de date pentru a trimite corespondența. Datele furnizate nu vor fi difuzate către terți.

Fotografiile produselor sunt reale si provin din modele livrate si montate la diferiti clienti. Între imaginile afișate pe site și produsele achiziționate pot apărea mici diferențe de culori sau materiale.

Site-ul www.rabatbed.ro este intr-o continua schimbare, actualizare si expansiune.

Din respect pentru clientii informatiile publicate pe site cat si tarifele sunt reale, mereu actualizare.

Exista exceptia in care tarifele se pot modifica usor in functie de culoarea dulapului, roletelor sau usilor, detaliu mentionat la sectiunea Tarife.

Acest produs nu se returneaza conform legislatiei despre produsele la comanda. Se remediaza sau se schimba componentele in cazul in care culpa nu apartine vanzatorului, conform garantiei de 2 ani.

Din postura de client, aveti posibilitatea de a ne transmite orice informare, sugestie, opinie cu privire la posibilele erori de redactare, utilizand oricare dintre datele de contact publicate pe site.

Contact companie:

Antic Past srl
Adresă: Sos.Giurgiului nr. 124,
bl.6, sc.5, et.5, ap.149,
sector 4, Bucuresti
Romania
Tel.: 0727955271
Email: office@rabatbed.ro